Candidatura d'Unitat Popular

Cerdanyola del Vallès

Notícies de Cerdanyola

El proper dilluns 21 de Setembre en Albert Botran estarà acompanyat del Alcalde Carles Escolà i el regidor de la CUP Maurici Jaumandreu a la plaça Abat Oliba a partir de les 18'30 de la tarda en una xerrada debat sobre el procès constituent que comença al Principat.

 

 

L'assemblea local de la CUP ha participat i promogut l'Assemblea Oberta 'Per la ruptura' que es va celebrar dissabte 31 de gener a l'Ateneu.
Dissabte 31 de gener de 2015, a les 9.30h a l'Ateneu de Cerdanyola
La CUP de Cerdanyola hem dissenyat un conjunt de cartells per visualitzar el component popular i social de la lluita per la independència
Demà dissabte 1 de novembre a les 12h es realitzarà l'acte comarcal campanya @esquerresxsisi a Cerdanyola.
L'organització Arran Cerdanyola realitzarà una presentació del vídeo 'LLavors de Llibertat, Cala i la generació oblidada', i un sopar de Castanyada al Casal Buirac
“Desobeirem el TC per obeir al doble 80%: 80% de suport social, 80% de suport parlamentari a la Llei de Consultes”
El nostre missatge és i serà el d’un procés participatiu i directe per a totes la ciutadania del país. Des de Compromís per Cerdanyola, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i Arran apostem pel dret a decidir, a la celebració del referèndum per la independència convocat pel pròxim 9 de novembre.
La Candidatura d'Unitat Popular de Cerdanyola del Vallès a concentrar-se avui a les 20h davant l'Ajuntament de la vila en favor de la República dels Països Catalans davant de l'anunci de l'abdicació del rei espanyol Joan Carles I.
Entenem que la situació límit que viu el barri de Sants ve de lluny, i entronca amb la voluntat d'executar un model de ciutat concret que beneficiï uns pocs interessos per sobre de l'interès general del veïnat.

Pàgines